Robbică, Robbică!

Ana,

Stiu ca pentru tine scriu aici dar din cand in cand își face si mami de cap si cum altfel, notam chestii importante sa ne aducem aminte mai încolo!

Vineri am fugit d-acasa fix in plină canicula sa il vad pe domnul Robbie in plină acțiune (Mulțumim bunica si unchiu pentru ajutor si baby-sitting! La mai multe!)

Băi, a meritat din plin! Face băiatul asta show misto. Si mai punem si faptul ca ne plac melodiile este egal cu încântare maxima!

Se tot agita lumea pe aici ca au fost cozi, ca s-a murit de sete, ca dom’ne nu ne-au dat/lăsat. E putin nasol pe 30 și de grade sa stai fara apa atâtea ore dar in același timp era oarecum de așteptat. Din primele minute de cand am intrat si ne-am dumirit cum merge traba ne-am dat seama Ca o sa se lase cu scandal. Ajungând devreme nu am stat mai deloc la coada, am reușit si ne-am hidratat putin, dar chiar si asa POS-ul nu mergea, tableta se bloca, casa de marcat dădea chix. Iti dai seama cand s-au adunat ‘jde mii de oameni? Eh..

Dupa ce ne-am găsit loc (fetele (+ baiat) iertare ca v-am pus in soare asa devreme dar era păcat sa pierdem priveliște mai ales ca eram deja acolo), da-i si stai de pe un picior pe altul si așteaptă. Si sufla de cald si suferă de sete.

Delia a fost egal cu 0. Si-a spălat putin rușinea cu “haide Vino înapoi // Sa fim iar amândoi // Vinooo la minee // Vreau sa fiu iar cu tineee”, ne-a animat putin si dupa iar plictis. Lemar? Who the fuck is Lemar?! N-o sa strângă băiatul asta 60k oameni la un loc sa il asculte doar pe el in viața lui.

Si a trecut timpul si a venit momentul. Robbie ne-a trezit din letargie si asa a ținut-o aproape 2 ore. Melodiile super cunoscute plus swing-urile (asa s-o zice?) plus cover-uri celebre = vis

Asa cum ne-am așteptat, asa cum am vrea sa mai fie.

Bine ca a vazut ca e fucking famous aici si poate ne mai încânta cu prezenta!

Ana, mami, daca mai vine pe la noi mergem împreuna, sa stii!

Acum hai, let me entertain you cu niște laptic!
PS: We all hate Lumi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *