Raport de 10 luni

Creste puiul mamii cu viteza luminii!

Cantaresti fix 10 kg si masori undeva pe la 75 de cm. Hainele care iti vin sunt pentru copilasi de 1 an.

Nu mai ai stare deloc. Vrei acum in brate, acum pe jos, acum jucaria, nici tu nu stii exact.

Daca pana pe la 8-9 luni ma declaram oarecum norocoasa ca ai o singura trezire pe noapte pentru laptic, iaca acum situatia e mult inrautatia. Minim 2, maxim… 9? (cine le mai numara?). Dau vina pe dinti. Ei sa fie, nenorocitii.

Schimbatul pampersului a devenit o aventura. Cum te simti in bucile goale, pac, ai luat-o la fuga. Si cand te prind si incerc operatiunea imbracarea, se lasa cu lacrimi si tipete. Din pacate mai avem ceva luni pana scapam de chilotii astia de hartie.

Avem ajutor de nadejde care face sa treaca timpul mai usor pana vine taica-tu acasa. Da, da, tot plecat e. Dar vine acusi, mai e o saptamana jumate si o sa il tragi de barba.

Mergi de-a busilea foarte bine, o zbughesti din orice pozitie, te ridici in picioare singura tinandu-te cu palmele de oglida, patutul si tarcul nu mai au nimic neexplorat. Insa cand te tin de maini si te incurajez sa faci pasi, te lasi in fund ca bolovanul. Probabil ti-e frica. Dar sa stii ca am rabdare. Cand te simti tu pregatita!

Mananci bine, dar tot pasat inca. Te ineci la orice bucatica ramasa neblenduita. Cica ar trebui sa iti dau deja bucatele sa te obisnuiesti. Mi-e cam frica. Mai astept.

Iti creste parul si ochii se cam inchid la culoare. Eu sper sa ramana macar un gri/albastru chiar daca mai inchis.

Ai 4 dinti iesiti. Si par a fi pe drum inca doi (incisivii laterali de sus).

Inca stai in carut. Nu asa mult ca pana acum, dar multumitor. Iti place aglomeratia, oamenii, masinile si magazinele. Daca ne nimerim pe vreo strada linistita incepe vaicareala.

Faci trecerea de la 2 somnuri pe zi la unul. Mi se pare cam devreme. Poate e doar o perioada..

Plangi dupa mine si intinzi santajist bratele de fiecare data cand ma vezi. Vai spatele meu! Dar pot oare sa te refuz?

 

Mai e putin si incep serviciul. O sa mor de dorul tau!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *